Proiecte

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Testimonials

Ceea ce m-a impresionat la colaborarea cu echipa Black Hat a fost, pe langa profesionalismul lor, modul in care au stiut sa asculte, sa inteleaga si sa faca parte din echipa noastra. Catalin a adaugat putin din arta lui de a fi in proiectul nostru, a pus in el  caldura, empatie, creativitate, umor, decenta, inspiratie, precizie. Echipa sa a daugat obsesia pentru detaliu, arta si frumos. Nu cred ca am fi putut face o alegere mai buna decat Black Hat.

Andreea Mihnea

HR Manager, EY Romania

Mi-am placut foarte multe sa lucrez cu echipa Black Hat. Am simtit ca inteleg bine situatia prin care trec si mi-au dat incredere sa-i las sa spuna povestea mea delicata tuturor.

Loredana Cernusca

Personaj, ”Viata cu Scleroza Multipla”

Au reusit sa transmita mesajele pacientilor, sentimentele, prin intermediul unui portret, iar asta reprezinta pentru noi o mare realizare, facuta cu multa munca, seriozitate si dedicatie.

Am incheiat un proiect de succes cu un partener si continui o colaborare cu un nou prieten.

Radu Ganescu

Presedinte, COPAC

The crew delivered all this efficiently to a high professional standard of picture and sound. Black Hat's team were a delight to work with - very friendly, helpful and easy to get on with.

Lynn Ferguson

Director, Contemporary TV, UK

Despre Black Hat

Black Hat e despre magie.
Magia de a transforma viața într-o poveste. Sau printr-o poveste.

Caută-ne! Mâine poate vom spune povestea ta.
 

Contact Info

  Intrarea Ion Tancu nr. 4, Bucuresti, Romania

+40 735 735 417

office@blackhat.ro

  • English
  • Română